Kan myggor reinkarneras?

Igår kväll var den där igen, på samma ställe, i samma dusch - DUSCHMYGGAN. Jag är ingen stor fantast av det andliga eller sånt, snarare tvärtom. Men just denna mygga kan vilken dag i veckan som helst få mig att börja fundera. Hur kan det komma sig att VARJE gång man ställer sig i duschen så flyger det upp en mygga? Ibland tittar man in innan man ställer in sin lekamen, och visst, där sitter den jäveln på insidan av duschdörren. Om man ser den innan så brykar han få ett kok stryk som brukar resultera en hastig bortgång och en hedersam begravning, ner i avloppet.. Ibland flyr den faan iväg över duschväggarna (för att bli ihjälslagen av frugan istället, stackars sate). Nu kan ma ju  tycka att en mygga gör ingen story, men det är det som är storyn, det är inte en mygga, eller (?), utan vi kan se den varje kväll, eller kanske 5 av 7 kvällar i veckan, i FLERA år nu. Borde han inte fatta vinken? Visst myggor dras till fukten osv osv. men varför flyger det isåfall in EN myggjävel i duschen och inte en hel svärm som det brukar vara i sovrummen vid läggdags? Tänk på den ni, men märkligt är det..

Vet att det inte varit någon direkt trafik på bloggen senaste månaden.. men jag får skylla på ett späckat schema och min patenterade lathet. LOVAR att jag ska skärpa mig på den punkten.

Livet springer just nu fram i en fart som skulle göra SJ grön av avund.. Fullt upp på jobbet och så verkar det förbli, verkar inte avta, snarare tvärtom, nu är vi på väg in högsäsong. Riktigt kul faktiskt.

Rutinerna börjar sätta sig och känslan av att vara en i gänget växer sig större dag för dag, vilket gör arbetsglädjen än större. Men visst det finns som på alla arbetsplatser trätoämnen och olika grupperingar, men inte något som stör, det speglar ju bara livet i stort, alla funkar inte tillsammans. Vet man om det och arbetar därefter så flyter det på ändå. Kontraktet ser ut att förlängas iaf en månad till. Hoppas hoppas!

I övrigt så vankas det snart tre-årskalas.Pappas lilla flicka blir T R E ( 3 ) Å R ! ! !

Tror inte riktigt på det, men så är det tydligen. Och vad ska pappa göra denna bemärkelsedag? Jo han har schema 6-22. Inventering.. Hur kul som helst. NOT!

Blir släkten imorn och familjen nån annan dag...

På återhörande

Dina Tankar

Ge Dina Tankar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0